Afrikating og fyr i peisen

Denne uka har vi hatt storfint besøk! Helt i fra Afrika har de kommet, og vi er så heldige at de skal være her i tre hele uker:-) Kanskje kan vi få lurt inn et lite møte til før de drar tilbake!
Midt i denne gjenforeningsiveren glemte vi å ta bilder, så det får heller bli bilder av noen søte ting som jeg var så heldig å få;)For med Afrikabesøk vanket det Afrikating, og tingene var bursdagsgave:-)

Ellers så har det jo regnet i bøtter og spann her de siste dagene, og det har resultert i vann i kjelleren vår. Heldigvis ikke så mye, men vi er glad for at vi ikke har innredet noe der nede;)Som nevnt i forrige innlegg er det godt å varme seg foran peisen når været er så ruskete som det er, men de siste dagene har vi fyrt så mye at vi faktisk har måttet lufte...det blir fort varmt, og akkurat det tyder jo på at det har blitt gjort en god jobb isolasjonsmessig. Så i tillegg til at vi sparer strøm, sparer vi også penger til ved siden det er så lite som skal til før det blir varmt;)
Midt i blinken for oss som i tillegg til å pusse opp huset, også har kjøpt oss en gård og en traktor...Nå skal Torjei og jeg på babysang:-)

3 kommentarer

Elisabeth

07.okt.2010 kl.17:04

He dåkke fenge internett nå, du blogge så møje? :D :D

Så fint bilde a dåkke forresten!

May Bente

07.okt.2010 kl.19:58

Hihi, ja nå he internettet komme, å det gjenge som ein lek å lasta opp bilda;)

Lilli Jane

19.okt.2010 kl.19:03

babysang? k i all verden e d fornåge??? :P

Skriv en ny kommentar

hits