Hagevandring

Det er så deilig å ha egen hage.
Her en dag tok jeg meg en vandring i denne gamle hagen for å se hva den kunne by på:) Den har desverre forfalt en del; plenen er egentlig bare mose, og de fleste blomstene er borte. Men de blomstene som er igjen er herlige: flotte fyldige peoner, en overfylt rhododendronbusk og duftende syriner! 

Men hagen byr på masse frukt og bær. Rips, rabarbra, stikkelsbær, plommer, moreller og epler! Jeg gleder meg til å kunne bruke det hagen har å by på. Safte og sylte, fylle fryseren med masse godt:)

De gamle trærne byr ikke bare på frukt og bær, men er også ypperlige til å leke og klatre i. Til å henge en huske fra en grein. Eller kanskje en hengekøye der man kan ta seg en middagshvil i skyggen.

 

Det blir mye arbeid å lage til hagen, og det kan ikke prioriteres før vi er ferdige med huset. Men det er lov å planlegge og drømme seg bort. Jeg ser for meg stier, masse blomster og kanskje en liten dam;) Tiden vil vise om jeg klarer å få til den gammeldagse, romantiske og bugnende hagen som jeg ser for meg.
Til da får jeg nøye meg med litt blomster i potter. Og det er jo vakkert det også:) 

De siste bildene er av mirakelblomsten sammen med en krukke med ruccola. Av 14 frø har jeg fått en spire. Trenger jeg å si mer?;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits